jaja.....

var tvungen att skriva ett nytt bara för att glöckner ville att jag skulle nämna honom. ( så han har någon chans ) hahahah

jaaaaaaaaa, ge mig!

Ja, ivans fest var helt okey( synd man inte fick dricka där inne ) men annnars var det bra. Sen efterfesten ska vi inte ens prata om hahaha, skandal så det bara small om det...jag förlorade i armbrytning( mot en fabriksarbetare ). Men sånt håller vi lite hemligt. Jag skyller på alkoholken* hhaahaa. Och sen ska vi ställa fram klockan på det...det är ju helvete. Så just nu går nog lucas jävel upp....bakis som ett svin med en idre resan framför sig hauhah. jaja, och inget calzona fick jag ikväll. Men men, man kan ju inte få allt här i livet. Puss godnatt på er hahahah.

/Ab imo Péctore Christoffer Thörnberg

it's hockey night tonight

mycket lugn kväll för mig denna kväll, har kollat på en hel del hockey och det är ju alltid nice. färjestad-skellefteå, hv-frölunda och dallas- san josé var matcherna som stod på schemat och jag måste säga att rött lag vann i alla. och jag vill fan inte höra nårra hvfans som gnäller på domaren mer, man har alltid marginalerna på hemmaplan och har man liv i målet får man fan skylla sig själva.
ingen fest denna helgen direkt, mest tid spendaredes nog i soffan och det kan ju vara gött det med. nästa helg väntar ivans fest och därefter idre-resa, och jävlar i en låda om det inte ska kunna bli nårra skandaler då!
vill bara avsluta med några korta ord: jävla ekonimikrishelvete och In Flames We Trust (ja jag har också vikit ner mig ich blivit in flames fan, men vafan de är ju gött).



Ab Imo péctore Lucas karlsson

JOooooOodå!

Lucas har talat mina damer och herrar! Och hans ord gör mig glad ända in i det djupaste av alla hjärtan. För enligt mig är han också värd en eloge, jag vet ingen som kan prata så bra om rövar som han kan!!  Och jag hoppas att morgon dagen bjuder på massor av händelser ( fyllor, skandaler och så vidare) j- laget spelar match också...klockan halv fem för den som var inressrad. Jag ska fan kolla ( om jag mot alla odds lyckas ta mig upp ). Yes men nu ska här sovas så det bara smäller om det...somnar nog fan vid datorn snart om inte annat....Guten nacht


Ab imo péctore Christoffer Thornberg :)

Hej hej hej!

Ja vafan ikväll var det kväll igen, och den tillbringades till största del hos patrik a idag med. mycket skandalfattig helg överlag, går var vi hemma hos singel-tunnan ett tag, men förutom hjalmars sång var det ingen som gjorde bort sig där heller.
i bokföringen har denna helgen också varit ganska händelselös men en liten eloge måste ändå ges till C Thörnberg. när alla andra håller igen på grund av ekonomikrisen osv. kliver han fram och visar vägen. jagkan inte annat än att beundra och förundras.
i vilket fall så lirar j imorn å movalla och jag ska va med, hoppas på myycket folk på läktarn, det är ju faktiskt studiedag på mån-tis, så det är bara till att höra av sig om ni är supasugna!!!
P.S. har vatt mycket snack om bakdelar idag och det är, som jensen hade sagt, niiiiiiiiiiiiice!


Ab imo péctore lucas karlsson tamigfan.

Nu jävlar ska supa

Jaha, nu e vi fan sketa fulla...fasth0 är vi riktigt jävla hungriga. Fast hade vhar ätit ern jväla vesuvio och capsisosa. ojoj, men nehe, famn... fan hoppas lukas skriver ågot fan till inlägg för ja en fan för fuller. Fast ja e fan gla för jag kan ju supa imon för det är ju för fan lördag bara mohaha. nejhe....nu ska ja lämna över till min trogne vapendragare lukas karlsson. Hoppas han skriver något kul. För nu sk ja sova...för det är ju fan en dag imon me!!!!!!!!!!!!!! hahah

 // Ab imo Péctore Christoffer Thörnberg

dubbelhelg

som det var utlovat blev det alltså en dubbelhelg denna veckan. det var lite utan natt och dag, eftersom jag igår kanske drack någon öl för mycket, men idag kunde behövt nån till. i vilket fall så började kvällen hemma hos felix, och aftonen såg riktigt lovande ut. när vi sen skulle åka upp till vaggeryd visade sig det dock att det var noll drag och typ inte en käft på festen, så det var ju ingen jävla höjdare direkt. det bättrade väl på sig litegrann allt eftersom, men överlag var det en ganska händelselös afton åter igen.
en sak som jag däremot helt glömde bort igår var scott stevens och tönt olles nya erövringar. vilka stats han sitter på killen, och detta trots att han mest brukar chilla. respekt!
för en annan går ju de flesta projekt käpprätt åt helvete, men det är ingenting att deppa över för jonas har ju tagit körkort! ett stort plus till honom som körde hem mig ikväll:D i övrigt finns inte mycket att säga, emma var singel, valkyria var överskattad och hjalmar var inte otrogen idag heller. jaja nya tag nästa helg, det är snart fredag igen;)





Ab imo Péctore Lucas Karlsson

RSS 2.0