Here I am now!

Ja, här står jag ( rättare sagt, jag sitter ner ) men det hör inte riktigt ihop med låten av min favo från idol. Nu ska ni veta det att det Lucas att talat ut hjärtat är WORD....håller med till varje punkt. Hoppas dom jävlarna som sabbade detta har triktigt surt samvete. För nu blir det nog fan inga mer fester på friluftdgården.

Yes, nu ska vi spekuilera lite över kvällens händelser. Vi börtjar me lucas, för mycket alkohol eller för lite sömn? INget vet svaret och det lär nog förbli en hemlis ;) haha. Hjalle som skulle vara otrogen ( hör och häpnad ) fick sina planer krossade av sin eviga kärkek. ( gulligt :)! ) hahaha, Ne nu har jag fan babblatt klart. Ska se om man kan sova lite, så man är taggad tills imon! ;D. hahah. DUBBELHELG FTW! . Tjao mi amor!

Ab imo péctore Christoffer Thörnberg.  ( har ett jätte gullit kort som ska laddas upp här snart !!!OBSERVE kortet togs 22. 56 !!  )


Hulli ghull

övertaggad

..kan man säga att jag var idag. längtade lite för mycket denna veckan, och det resulterade i att jag tillbringade större delen av kvällen i ett närmast meditativt tillstånd. När jag sen piggnade till och var på g igen så hade givetvis någon rivit ner handfatet på toaletten. Alltså serriöst, jag skulle vilja skalla den fan på kuken,,, nu kanske vi inte får hyra nån lokal alls längre, och då blir det inga mer fester!
i vilket fall måste jag säga att det har varit en kväll av uppenbarelser, både bra och dåliga. Nu känns det iallafall som jag vet hur saker och ting ser ut, och jag kan jobba utifrån det. Nu är dessutom hockeyn slut, och festandet kan ta större plats, denna helgen ska faktiskt bli den första dubbelhelgen sen säsongen började. hoppas att morgondagen blir mer lyckad!






Ab imo péctore  Lucas karlsson

efter många om och men...

så lyckades ja inte fixa någon fan som ville köra ( besviken och ledsen *JAAA* ) till vaggeryd. Så nu sitter jag här ensam och övergiveen och bara väntar på att nån ska ringa.
Sen måste ja erkänna att jag inte har druckit 8 öl ikväll ( vilket stod i kriteruierna) mrn har druckit 4 öl  och ett par redbull och jäger och en b52 som brann så jag måste fått style poäng... så jag e nog full tillräckligt.
Lukas va inte me ikväll för han ska spela hockey idag...( helvete...) så jag drack me jimman och martin och dom. Men martin och dom skulle kolla på X-men(pöka) så jag å jimman fick bli fulla själa....men thats life. Nu ska ja se om jag akn få tag på nån taxi, måste bara till vagegeryd ikväll. Haj så länge


Ab imo pectore / crille stoffer

En lugn kväll med nårra stabila

HeyHeyHey, första riktiga blogginlägget för mig! ganska lungt ikväll, lyckades dock uppfylle bloggkraven med råge. idag var det förfest/dricka hos hannes som gällde, vi kollade på hockey å spelade Giutarhero och lyckades även bli relativt påverkade. Dan sprang runt i en grön kropps-strumpa, ando längtade till oslo och thörnberg måste jag nog beskylla för att ha kört en riktig fuling. visst försökte han bortförklara sig med "mamma pratade så jag kunde inte svara" metoden, men icke doste mindre befann han sig senare på kvällen hos kim xavier när jag dök upp...
Igentligen var kvällenganska händelselös, inte en enda skandal kan jag komma på att skriva om. visserligen så lyckades ando slänga sin snus i coffes öl ännu en gång, men det är ingenting jag orkar ägna ett helt blogginlägg åt.  men i jakten på kval får man väl räkna med att hålla sig lite lugn, så dom riktigt dyngraka inläggen från min sida kommer nog inte visa sig på nån månad än iallfall.. hoppas att rolles son skriver ett gott inlägg senare med och inte bangar ut på grund at tidigare åkommor, om så är falllet ska du minsann få höra ett och annat av dia egna visdomsord!
detta inlägg skrevs till de sentimentala tonerna av bruce springsteen - the river, ch i stunder som denna undrar man hur rnb kunde bli kännt överhuvudtaget... hockey, beer and heavy metal!!!

Ab imo péctore, Lucas karlsson

RSS 2.0